دامین چیست ؟

دامین چیست ؟

ما با شما تماس می گیریم

ما با شما تماس می گیریم

لطفا امتیاز دهید

تاثیر دامین در سئو سایت

آیا می دانید دامین چیست ؟ – دامین یا دامنه آدرس وب سایت شما می باشد که از یک نام و یک پسوند تشکیل شده است. نامی که شما برای وب سایت خود در نظر میگیرید نام دامینتان می باشد ( مانند roshaprint ) و پسوندی که انتخاب میکنید (.ir) ، آدرس نهایی وب سایت شما را تشکیل می دهد .

چندین پسوند برای یک وب سایت وجود دارد که بنا به نیاز افراد انتخاب می شوند، مثلا پسوند .ir برای وب سایت های ملی و ایرانی انتخاب می شوند؛ یا پسوند .org برای ارگان ها استفاده می شود، یا .com که معمولا برای سایت های تجاری مورد استفاده قرار میگیرد.

نام و پسوند وب سایت، معمولا سلیقه ای می باشد، ولی خب از تاثیری که بر روی سئوی وب سایت می تواند داشته باشد نیز نباید غافل شد. گوگل ترجیح می دهد اگر شما کار چاپ انجام می دهید، چیزی مربوط به چاپ در نام دامنه خود داشته باشید. در واقع کلمه ی کلیدی ای که می تواند فعالیتتان را به مخاطبانتان گوشزد کند، اهمیت زیادی دارد که در آدرس دومین سایتتان قرار داشته باشد. مثلا roshaprint یا roshachap، که نه تنها گوگل، بلکه مخاطبان شما پس از شنیدن نام دومین وب سایتتان، با موضوع کلی آن آشنا شوند .

اگر شما به یک مجموعه برای طراحی سایت خود مراجعه کنید، حتما به شما می گویند که یک وب سایت برای آنکه وجود خارجی داشته باشد حتما به یک دامنه نیاز دارد. چرا که اگر دامنه ای نداشته باشید، چه آدرسی را می خواهید در مرورگر وارد کنید تا وب سایتتان نمایش داده شود ؟ پس از خرید دامین نوبت به خرید هاست می رسد !

 

بهترین زمان تمدید دامین

چه مدت زمانی دامین را تمدید کنیم ؟

زمان عرف خرید و تمدید دامین ها، یک ساله است. یعنی حداقل زمانی که شما می توانید یک دامین را در اختیار داشته باشید یک سال است و پس از آن نیز می توانید هر سال هزینه ی تمدید آن را پرداخت نموده و برای زمان بیشتری داشته باشید. حداکثر زمان تمدید یا خرید نیز 5 سال است. پیشنهاد ما این است که در صورتی که قصد راه اندازی و کار کردن سایتتان را دارید، به دو دلیل دامین آن را 5 ساله خریداری نمایید.

1- هر سال نوسان بازار تاثیرات عجیب و غریبی بر روی قیمت فروش دامین ها می گذارد و تقریبا در دو سه سال اخیر، هر سال قیمت دامین دو برابر سال گذشته شده است. برای اینکه بتوانید از نوسانات بازار حداقل در یک بازه 5 ساله خلاص شوید، باید بیشترین زمانِ خرید یا تمدید دامین را انتخاب کنید.

2- اگر وب سایتتان را در سایت های مربوط به آنالیز سئو، بررسی کرده باشید، حتما به گزینه ی سن دامنه و عمر باقی مانده از دامنه برخورد کرده اید. سن دامنه، مدت زمانی است که آن دامنه فعال است و عمر باقی مانده مدت زمانی است که تا اکسپایر شدن ( منقضی شدن ) دامنه باقی مانده است. چه بخواهیم و چه نه، گوگل به کوچکترین و شاید بی اهمیت ترین مسائل وب سایت ما نیز توجه می کند. ما شاید نتوانیم دیگر سن دامنه سایتمان را تغییر دهیم، ولی با تمدید های طولانی مدت، می توانیم عمر باقی مانده از آنها را افزایش دهیم. دلیل توجه گوگل به این مسئله این است، که همانطور که بارها گفتیم، گوگل وب سایت هایی که پایدار باشند را خیلی دوست دارد. وب سایت هایی که بداند مدت زیادی در حال کار کردن هستند و قصد دارند حالا حالا ها فعالیت کنند ! در واقع گوگل نمی خواهد انرژی روبات هایش را صرف وب سایت هایی کند که چند ماهی فعالیت می کنند و دیگر خاک می خورند یا منحل می شوند.

 

انتخاب نام سایت

چه نامی بهترین گزینه برای ثبت دامنه سایت است ؟

انتخاب نام دامنه سایت

همانطور که بالاتر اشاره کردیم، انتخاب نام سایت و دامنه، یک امر سلیقه ای می باشد، ولی همیشه مسائل منطقی هم می توانند در امور سلیقه ای دخیل باشند. به طور خلاصه، برخی از نکاتی که برای انتخاب نام دامنه سایت مهم است را برایتان لیست می کنیم :

1- از انتخاب اسامی و آدرس های طولانی برای دامنه خود پرهیز کنید. هیچ مشتری عادی ای نمی تواند اسامی طولانی و پر کاراکتر را حفظ کند.

2- تا حد امکان از قرار دادن خط تیره یا سایر عبارات خاص صفحه کلید در آدرس سایت، خودداری کنید.

3- از پسوندهای عرف، یا مرتبط با کسب و کار خود استفاده کنید. لطفا اگر معنی پسوند خاصی را نمی دانید، صرفا برای زیبا یا جالب بودن، آن را برای سایتتان انتخاب نکنید !

4- در دامنه ای که خریداری می کنید، نام کسب و کار، دفتر یا شرکت خودتان را نیز ذکر کنید. صرفا از کلمه کلیدی استفاده نکنید. اسم “چاپ روشا” در مقایسه با مثلا “چاپ فوری تهران” خیلی زیباتر است برای وب سایت !

5- اگر نام برند یا کسب و کار شما طولانی است، سعی کنید به جای استفاده کامل آن در دامنه، از مخفف شده آن استفاده نمایید.

6- در نظر داشته باشید که حداقل حروف دامنه 3 حرف و حداکثر آن 63 حرف است.

7- نامی که انتخاب می کنید حتی الامکان شباهت زیادی با برندها و اسامی مشهور نداشته باشد. چرا که پس از خریداری آن نام، شانس زیادی برای بالا آمدن در جستجوها و رقابت با آن نام مشهور نخواهید داشت.

 

SSL چیست ؟

چرا باید برای وب سایت خود از SSL استفاده نماییم ؟

زمانی که کاربری وارد وب سایت شما می شود، اطلاعاتی بین کامپیوتر کاربر و سرور وب سایت شما رد و بدل می شود. در حالت عادی این اطلاعات، در یک بستر عادی اینترنتی در تبادل هستند. افرادی که فعالیت های مخرب را دوست دارند یا هکر ها، می توانند با ترفندهای خاص خودشان به بستر نا امن و عادی ای که بین سرور شما و کاربر وجود دارد، رخنه کرده و اطلاعات کاربران را رویت کنند و چه بسا اعمال مخربی بر روی آنها اعمال کنند و یا اطلاعات ایشان را بدزدند.

این مسئله بیشتر متوجه وب سایت های فروشگاهی است که کاربران با عضویت در آنها و انتخاب کالای مورد نظرشان، اقدام به پرداخت آنلاین می کنند. البته همانطور که حتما در جریان هستید، درگاه های پرداخت بانکی بسیار امن هستند و همیشه توجه ویژه ای به امنیت درگاه خود دارند، ولی کاربر از زمانی که وارد درگاه بانکی می شود امنیت کافی دارد، آیا نباید زمانی که در وب سایت شما به بخش های مختلف سر میزند یا پروفایل کاربری خود را تکمیل می کند، امنیت کافی داشته باشد ؟

وظیفه ی SSL ( Secure Socket Layer ) این است که با رمزگذاری و کدگذاری خاصی که بین شما و کاربر اعمال می کند، اطلاعات ورودی و خروجی شما را در یک بستر امن و غیرقابل نفوذ قرار می دهد. زمانی که اطلاعات ورودی و خروجی، رمز گذاری ( Cryptography ) شوند، دیگر به سادگی قابل رمزگشایی نیستند و توسط سیستم های پیشرفته شاید سال ها زمان ببرد تا این رمز ها کشف شوند.

نشانه ی استفاده از یک وب سایت از SSL ( اس اس ال ) نمایش یک قفل سبزرنگ در بخش آدرس بار مرورگر می باشد. همچنین آدرس وب سایت به جای اینکه از پروتکل http استفاده کند، از پروتکل https استفاده می کند. نمونه ی بارز استفاده از https را حتما در شبکه های اجتماعی معروف، بارها دیده اید.

SSL چیست ؟

افزایش سئوی سایت با SSL

همانطور که می دانید گوگل برای بالا بردن سئوی یک سایت ( بالاتر آمدن یک سایت در نتایج جستجو ) مدام تاکید به اهمیت دادن و ارزش گذاری به مراجعین وب سایت می کند. گوگل در الگوریتم های جدید خودش دائما در حال تاکید به این مسئله است که وب سایت خودتان را سبک، زیبا، پر محتوا و امن کنید تا کاربران از مراجعه به آن لذت ببرند و برای ایشان مفید باشد.

یکی از مهمترین موارد در بحث امنیت گوگل، داشتن Certificate بستر امن یا همان SSL است. ربات های گوگل به طور روزانه به وب سایت شما مراجعه می کنند و تغییرات را ثبت می کنند، شما هم می توانید برای خوشحال کردن گوگل، هر چه سریعتر ورود امن وب سایت خود را فعال نمایید. البته بیشترین کسی که از امنیت وب سایت نفع می برد خود شما هستید. حیف است حالا که مدت ها زمان و انرژی برای راه اندازی وب سایتتان گذاشته اید، با رعایت نکردن مسائل مختلف امنیتی، باعث دستبرد زدن به اطلاعات سایتتان ( که همان اطلاعات کاربرانتان است ) بشوید.

 

نحوه خرید SSL

SSL به دو صورت برای دامین های وب سایت قابل سفارش و خریداری است. یکی برای دامین های ملی که همان دامنه های .ir هستند و دیگری برای دامنه های بین المللی مانند com، net، org، info و …

قیمت این پروتکل های امنیتی در حال حاضر تقریبا 30 درصد گران تر از دامنه های بین المللی است. شما می توانید با خرید 2 ساله یا 5 ساله SSL علاوه بر راحت کردن خیال خود، خودتان را از دست نوسان های قیمت ارز و بازار نیز خلاص نمایید.

شرکت های بسیار زیادی در ایران فعالیت می کنند که در کنار خدمات فروش هاست و دامنه، خدمات فروش و نصب و راه اندازی SSL را نیز انجام می دهند که روشا یکی از آنهاست. ما به سادگی، با قیمت های عرف بازار، در مدت زمانی کمتر از 1 ساعت، خدمات نصب و راه اندازی SSL را بر روی انواع دامین های شما انجام خواهیم داد. یا در صورت نیاز مجوزهای لازم را در دسترس شما قرار می دهیم تا خودتان کارهای نصب آن را انجام دهید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *