Search
Close this search box.

آموزش افزایش سرعت سایت

آموزش افزایش سرعت سایت

ما با شما تماس می گیریم

ما با شما تماس می گیریم

لطفا امتیاز دهید

مطالعات نشان می دهند که اگر سرعت بارگذاری یک وب سایت بیشتر از 3 ثانیه طول بکشد، بیشتر مردم آن را می بندند و به سراغ سایت دیگری می روند و دیگر به آن وب سایت مراجعه نمی کنند. در این مطلب می خواهیم آموزش افزایش سرعت سایت و 7 نکته ی مهم برای افزایش سرعت لود سایت را به شما بگوییم.

گوگل اخیرا مطالعه ای در مورد سرعت لود سایت ها و نتیجه ی آن از نظر کاربران انجام داده است. بر اساس گفته ی گوگل، اگر سایت شما در 10 ثانیه لود شود، 40% بازدیدکنندگان بلافاصله آن را ترک می کنند. اما اگر سایت شما در 5 ثانیه لود شود، حدود 60% مردم آن را ترک می کنند.

این بدان معناست که مردم همیشه می توانند سایت های دیگری را پیدا کنند که همان چیزی که می خواهند در آن وجود داشته باشد و دیگر دلیلی ندارند که به سایت شما برگردند.

 

راه های افزایش سرعت سایت

راه های افزایش سرعت سایت

1. Java و CSS های استفاده نشده را حذف کنید.

با کمک ابزار Google Chrome DevTools، می توانید اسکریپت ها و استایل هایی که با جاوا و سی اس اس نوشته شده اند و در سایت شما وجود دارند و البته استفاده نمی شوند را به راحتی پیدا کنید.

شما می توانید با کلیک راست بر روی هر تگ اسکریپت و Inspect Element، اسکریپت های استفاده نشده داخل وب سایت خود را بررسی کنید. پس از این کار به تب Scripts مراجعه کنید تا ببینید چه مواردی در صفحات شما لود می شوند.

 

2. تصاویر سایت را فشرده کنید.

فشرده سازی تصاویر، یکی از راه های خوب برای بهبود سرعت صفحات وب سایت است. به طور مثال وب سایت های زیادی هستند که عرض صفحه شان مثلا 1000 پیکسل است، اما تصاویری که در صفحه استفاده کرده اند 4000 پیکسل عرض دارند. طبیعتا هرچقدر اندازه ی عکس بزرگتر باشد، حجم آن نیز افزایش پیدا می کند.

شما می توانید با تغییر ابعاد تصاویر تا مقدار زیادی از حجم آنها را کاهش دهید. این کار علاوه بر افزایش سرعت بارگذاری صفحات سایت شما، باعث کاهش استفاده از پهنای باند شما نیز می شود.

نرم افزارهای زیادی وجود دارند که به فشرده سازی تصاویر برای وب سایت کمک می کنند. برخی از محبوب ترین آنها GIMP، فتوشاپ و Web Developer Toolkit (WDT) هستند.

 

3. میزبانی تصاویر در CDN

زمانی که شما از CDN برای سایت خود و بالاخص تصاویر سایت خود استفاده کنید، کمک می کنید تا تصاویر و فایل ها، از سرور هایی که به کاربر از نظر موقعیت جغرافیایی نزدیک تر هستند، لود شوند. این کار باعث بارگذاری چند برابر سریعتر فایل ها و تصاویر شما می شود.

 

4. از هاست خوب استفاده کنید.

لطفا و لطفا اگر می خواهید یک سایت داشته باشید، برای صرفه جویی در هزینه های خود، به دنبال هاست های ارزان قیمت نگردید. هاست همان فضایی است که وب سایت شما بر روی آن نصب می شود و اگر قدرتمند باشد، سرعت لود سایت شما بسیار بالا می رود و اگر هاست ضعیفی را انتخاب کنید، هر کاری هم که بکنید باز هم سرعت سایت شما بیشتر نمی شود.

دو نوع هاست وجود دارد : هاست اشتراکی و سرور های مجازی خصوصی. هاست های اشتراکی برای وب سایت های کوچک که بازدید کننده های زیادی ندارند عالی هستند. اما زمانی که وب سایت شما بازدیدکننده های بیشتری پیدا می کند، باید به سراغ یک هاست سرور خصوصی مجازی یا همان VPS بروید.

 

5. تعداد ریدایرکت های سایت را محدود کنید.

ریدایرکت ها یا تغییر مسیر ها، همانطور که از اسمش مشخص است، باعث می شوند که شما بتوانید با کلیک بر روی یک لینک، کاربران را به صفحه دیگری ارجاع دهید.

ریدایرکت ها معمولا برای صفحاتی که حذف شده اند یا صفحاتی که ارور 404 می دهند استفاده می شوند تا کاربران را به صفحات جدیدتر و سالم سایت ارجاع دهند. اما این را در نظر داشته باشید که ریدایرکت ها، زمان لود صفحات را به شدت کاهش می دهند و باید به صورت خیلی محدود و هوشمندانه از آنها استفاده کنید.

 

6. تعداد ریکوئست های سایت را محدود کنید.

هرچقدر تعداد ریکوئست ها (درخواست ها) در وب سایت بیشتر باشد، سرعت لود آن پایین تر است. چرا که هر ریکوئست، نیازمند کار اضافی توسط مرورگر، سرور و دیتابیس است. همچنین شما می توانید تعداد ریکوئست ها را در وب سایت خود کنترل کنید و مشخص کنید که چه تعداد ریکوئست در یک زمان ارسال شود.

 

7. از جاوا اسکریپت به اندازه محدود استفاده کنید.

جاوا اسکریپت یک زبان برنامه نویسی است که مرورگرهای وب مدرن را تقویت می کند. با استفاده از جاوا اسکریپت می توانید انیمیشن های تعاملی، افکت ها و حرکت ها و انتقال ها در صفحات وب سایت خود داشته باشید.

جاوا اسکریپت می تواند سرعت وب سایت شما را بسیار کاهش دهد. برای جلوگیری از این مسئله، می توانید برخی از نیازهای خود را با کمک HTML5 پیاده سازی کنید و قابلیت هایی که توسط HTML5 پیاده سازی نمی شوند را با جاوا اسکریپت بنویسید.

 

سخن آخر

انجام مواردی که در بالا ذکر کردیم نیازمند تخصص و توانایی است. لطفا اگر اطلاعات و تخصص کافی در این موارد را ندارید، به هیچ وجه خودتان دست به کار نشوید و همه چیز را سخت تر نکنید. در صورت نیاز می توانید با همکاران ما در روشا وب تماس حاصل نمایید تا علاوه بر راهنمایی شما، در صورت نیاز، تغییرات مد نظر شما را انجام دهند.

 

 

منبع مطلب : How to Increase Your Site Speed نوشته شده توسط VitaliyKolos ترجمه و اصلاح توسط روشا وب

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *