در یک سال و نیم گذشته، صحبت های بسیاری درباره ملی شدن اینترنت مطرح شده بود، اما عموم کاربران بر این عقیده بودند که این طرح قابل اجرا نیست و تصویب نمی شود. حالا این طرح، با نام طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی طبق اصل 85 قانون اساسی ایران توسط نمایندگان مجلس شورای اسلامی تایید شده است.
بر طبق این طرح، تمام شرکت های خارجی حدود 4 ماه فرصت دارند تا دفتر خود را در ایران راه اندازی کنند و نماینده آنها در کشور حضور داشته باشد. اما به دلیل تحریم ها، هیچ یک از شرکت های معتبر خارجی، علاقه ای به حضور در ایران ندارند و عملا این مورد امکان پذیر نیست.
شاید ندانید پیامدهای این طرح دقیقا شامل چه مواردی است. باید بگوییم که هر وب سایت و سرویسی، غیر از مواردی که داخلی هستند از دسترس خارج خواهند شد. تمام سرویس های گوگل، سرویس های فیس بوک و اینستاگرام، پیام رسان هایی مانند واتس اپ، تلگرام و … و همچنین تمام بازی های آنلاین و وب سایت های خارجی و هر چیزی که سرویس خارجی تلقی می شود. لازم به ذکر است که این سرویس ها به هیچ صورت و با هیچ اپلیکیشنی از داخل کشور قابل دسترسی نخواهند بود !
پیامدهای طرح صیانت از حقوق کاربران فضای مجازی
جدا از اینکه شکل و نوع ارتباطات پس از اجرای این طرح بصورت کلی تغییر می کند و تنها با کاربران ایرانی و از اپلیکیشن ها و وب سایت های ایرانی می توان ارتباط برقرار کرد، بسیاری از کسب و کارهایی که به ویژه در دوره ی اپیدمی ویروس کرونا، به شبکه های مجازی رو آوردند، تعطیل خواهند شد. در حال حاضر، فروشگاه ها و مجموعه های بسیار زیادی از طریق اینستاگرام، یوتیوب، واتس اپ و تلگرام با کاربران خود در ارتباط هستند و با استفاده از این پلتفرم ها، خدمات و محصولات خود را به فروش می رسانند.
چطور می توانیم پس از این طرح کسب و کار خود را سر پا نگه داریم ؟
ما سال هاست که به تمام مشتریان و کاربران خود متذکر شده ایم که سرمایه گذاری بر روی شبکه های اجتماعی، مانند چیدن همه ی تخم مرغ ها در یک سبد است. در سال های گذشته بارها دیده ایم که شبکه های اجتماعی محبوب به طور ناگهانی از دسترس خارج شدند و هیچ گاه دیگر مورد استفاده کاربران قرار نگرفتند.
به همین دلیل، مشخص بود که روزی می رسد که دیگر اینستاگرام در دسترس نخواهد بود. اما این بار جریان کمی متفاوت است و تقریبا دیگر هیچ سرویسی در دسترس نخواهد بود !
پس چه کار می توانیم بکنیم ؟ تنها راهی که وجود دارد این است که صاحبان مشاغل و کسب و کارها، تا اتمام این دوره ی چهار ماهه و قبل از اجرای طرح صیانت، اقدام به راه اندازی وب سایت های اختصاصی خود نمایند و همه ی کاربران و فالوورهای خود در شبکه های اجتماعی را به عضویت در وب سایتشان ترغیب نمایند.
در این صورت، حتی زمانی که دیگر اینستاگرامی وجود نداشته باشد، مشاغل می توانند از طریق وب سایت خود، با درصد اطمینان بالاتر و به صورت کاملا مدرن تر، اقدام به ارتباط با کاربران خود و همچنین فروش محصولات و خدمات خود نمایند.
هزینه طراحی وب سایت چقدر است ؟
هزینه طراحی یک وب سایت، بستگی به نوع کسب و کار شما و نوع خدماتی که مورد انتظار شماست، دارد. اینکه وب سایت شما صرفا جنبه ی معرفی محصولات و شرکت شما را دارد، یا قرار است به صورت آنلاین محصولات شما را بفروشد و اینکه چه تعداد محصولی در وب سایت خود دارید و … باعث می شود که قیمت های ثابتی وجود نداشته باشد.
اما پیشنهاد می کنیم که اگر قصد طراحی یک وب سایت شرکتی یا فروشگاهی را دارید، از طریق تلفن های درج شده در صفحه تماس با ما، با همکاران ما تماس حاصل نمایید و ضمن دریافت مشاوره ی رایگان و تخصصی، نسبت به اخذ قیمت و همچنین سفارش وب سایت، اقدام نمایید.