اگر فکر می کنید اخیرا وب سایت شما بازدیدهایش کمتر شده یا رتبه ی شما در گوگل در حال سقوط است، جای درستی آمده اید. ما در این مطلب قصد داریم 22 دلیل کاهش بازدید و ترافیک سایت را که تک تک این دلایل می توانند بر روی افت رتبه و بازدید شما تاثیر مستقیم بگذارند را معرفی می کنیم و خلاصه ای در موردشان می گوییم.
مهمترین هدف از طراحی و ساخت یک وب سایت، بازدید است؛ که این بازدید برای وب سایت های مختلف، معانی مختلفی دارد. به عنوان مثال برای سایت های رسانه ای، ترافیک می تواند منبع درآمد حاصل از تبلیغات باشد یا برای خرده فروشان تجارت الکترونیکی، بازدید به معنی فروش مستقیم است.
مهم نیست که سایت شما در چه زمینه ای فعالیت می کند، چیزی که مهم است این است که : ترافیک و بازدید = مشتری
و از نظر موتورهای جستجو هم : رتبه بندی (رنکینک) = ترافیک = مشتری
پس وقتی رتبه ی صفحات شما در موتورهای جستجو بالاخص گوگل پایین می آید، یا بازدید شما کاهش می یابد، یک مشکل طلقی می شود. ما در این مطلب قصد داریم این دلایل را برای شما شرح دهیم تا با بررسی دقیق هر کدام از آنها، بتوانید مشکلات وب سایت خود را حل کنید. اگر هم در این زمینه تخصص خاصی ندارید، می توانید همین الان با ما تماس بگیرید تا تیم روشا وب، این مشکلات را برای شما رفع کند.
1. شما رنکینگ اشتباهی را پیگیری می کنید.
اگر سایت شما سالهاست که فعال است، ممکن است کلمات کلیدی ای که در گذشته در وب سایت خود استفاده می کردید، امروز دیگر مورد استفاده ی کاربران قرار نگیرند. می توانید کلمات کلیدی محبوبی که کاربران را به وب سایت شما می رسانند را در Search Console گوگل ببینید.
این را هم فراموش نکنید که ممکن است اصطلاحات و کلماتی که در سایت خود به کار برده اید، خیلی برای مشتریان بالقوه شما قابل فهم نباشند. همانطور که می دانید گوگل روز به روز در توانایی درک زبان طبیعی، در حال پیشرفت است و اگر از عبارات و کلمه های ساده تر و عامیانه تری در مورد کسب و کار خود استفاده کنید، در رنکینگ ها نتایج بهتری به دست می آورید.
پس پیشنهاد می کنیم اولین کاری که انجام می دهید این باشد که به کلمات و مخصوصا جملات کلیدی خود نگاه کنید ( چرا که موتورهای جستجو، اخیرا بسیاری از وب سایت ها را بر اساس جملات کامل و کلیدی شان رتبه بندی می کنند ) و اگر فکر می کنید که کلمات کلیدی قدیمی یا خیلی عمومی استفاده کرده اید، استراتژی کارتان را تغییر دهید و آنها را به روز کنید.
2. لینک های شکسته یا از دست رفته
یکی از دلایل دیگری که بسیار با اهمیت است، این است که ممکن است لینک های سایت شما خراب شده باشند.
به طور مثال ما سال گذشته یک وب سایت وردپرسی برای یکی از مشتریان خودمان طراحی کرده بودیم و بازدید خوبی هم داشت، هفته ی گذشته به طور ناگهانی بازدید سایتشان افت زیادی کرد و با بررسی هایی که انجام دادیم متوجه شدیم که بعد از آپدیت کردن وردپرس تمام لینک های داخلی آن سایت، ارور 404 می دادند و طبیعتا افرادی که وارد صفحه اصلی سایتشان می شدند نمی توانند وارد هیچ صفحه دیگری شوند و لینک های داخلی آنها هم که در گوگل ایندکس شده بود، بلافاصله پس از ورود کاربر، به آنها ارور نشان می داد.
حال کاری که شما باید انجام دهید این است که می توانید با استفاده از ابزارهایی مانند Majestic، Ahrefs و CognitiveSEO ( یا اگر از وب سایت های وردپرسی استفاده می کنید پلاگین های زیادی برای این کار وجود دارند ) تمام سایت خودتان را بررسی کنید و ببینید در مثلا 90 روز گذشته، کدام یکی از لینک های سایتتان خراب شده اند.
مواردی که در هنگام از دست رفتن لینک هایتان و کاهش بازدید سایت باید به آنها توجه کنید :
- آیا لینک های خراب شده در همان صفحات سایت قرار دارند که رنکینگ آنها افت داشته است ؟
- آیا لینک های ورودی به صفحاتی که رنکینگ شان را از دست داده اند کاهش یافته است ؟
- و …
و با بررسی دقیق تر هر کدام از آنها، می توانید برخی از آنها را حذف و یا با لینک های سالم جایگزین کنید. لینک ها یکی از مهمترین موارد در یک سایت هستند، چرا که جدا از اینکه کاربران به واسطه ی آنها می توانند به صفحات دیگر سایت شما دسترسی پیدا کنند؛ روبات های موتورهای جستجو نیز با کمک آنها وارد تمام صفحات شما می شوند و آنها را ایندکس می کنند و اگر لینک های شما خراب باشد همان اول به بن بست می خورند و سایت شما ایندکس نخواهد شد.
3. ریدایرکت های شکسته یا از دست رفته
اگر از یک CMS به CMS دیگری مهاجرت کرده باشید (به طور مثال از جوملا به وردپرس مهاجرت کرده باشید)، یا ساختار لینک های خودتان را تغییر داده باشید، حتما از ریدایرکت ها و بالاخص ریدایرکت 301 استفاده کرده اید.
به طور مثال آدرس صفحه ی طراحی سایت ما به این صورت بود : roshaweb.com//طراحی-سایت
زمانی که تصمیم گرفتیم همه ی آدرس لینک ها را انگلیسی کنیم، آن را تغییر دادیم به : roshaweb.com//webdesign
این مسئله باعث می شد که هر کسی بر روی آدرس قدیمی ما در موتورهای جستجو کلیک می کرد، با ارور 404 مواجه می شد، چرا که آن لینک کامل تغییر کرده بود. پس ما از یک ریدایرکت 301 استفاده کردیم تا بگوییم آدرس فارسی جایش را به آدرس انگلیسی داده است و کاربران وقتی روی آدرس قدیمی کلیک می کردند به صورت خودکار به آدرس جدید منتقل می شدند.
همچنین باید حواستان باشد که هنگام استفاده از ریدایرکت ها، حتما نقشه های سایت XML، تگ ها و لینک ها را هم بروز کنید.
ریدایرکت ها همیشه یکی از کابوس های بزرگ وب مسترها و سئو کاران بوده اند و اگر به درستی انجام نشوند، باعث افت رنکینگ سایت می شوند. چرا که یا لینک قدیمی شما ارور 404 نشان می دهد یا اینکه اگر مثلا ما همان مطلب طراحی سایت را می گذاشتیم بماند و یک مطلب جدید با نام webdesign درست می کردیم، گوگل این دو را دو مطلب تکراری قلمداد می کرد و باعث می شد که جریمه شویم.
4. Manual Actions
اگر افت ناگهانی و قابل توجهی در رنکینگ سایت خود مشاهده کنید، می تواند حاکی از این باشد که گوگل سایت شما را جریمه کرده است. مخصوصا اگر در سایت موتورهای جستجو مانند یاهو یا بینگ، اگر هنوز همان رنکینگ سابق را دارید ولی در گوگل نه، این تقریبا یک نشانه ی مطمئن از جریمه شدن توسط گوگل است.
برای اینکه بتوانید ایرادات سایت خود را متوجه شوید و آنها را رفع کنید، لازم است که در سرچ کنسول گوگل، به بخش Manual Actions مراجعه کنید. در این بخش مواردی از سایت شما که با دستور العمل های گوگل مغایرت دارد، ذکر شده است و شما می توانید آنها را درست کرده و با درخواست بررسی مجدد، به گوگل اعلام کنید که مجددا صفحات سایت شما را بررسی کنند و در صورت رفع مشکل، جریمه ی اعمال شده را بردارند.
همچنین در همان کنسول گوگل، می توانید پیشنهادات و اطلاعاتی در مورد چگونگی رفع این مشکلات را مشاهده نمایید.
5. تغییرات الگوریتم
گوگل همیشه به دنبال راه هایی برای بهبود استراتژی ها و نتایج با ایجاد تغییرات الگوریتم است. بسیاری از سایت ها از این تغییرات الگوریتم ها آسیب دیده اند و از رنکینگ پایین بهره می برند.
برای جلوگیری از فلج شدن توسط به روز رسانی های گوگل، از یک استراتژی مارکتینگ و ترافیک بین کانال موثر استفاده کنید که شامل شبکه های اجتماعی و سایر کانال های مارکتینگ نیز می شود.
6. تغییرات طبیعی در جستجو
مواقعی وجود دارد که ممکن است موردی را در موتورهای جستجو سرچ کنید و هیچ نتیجه ای که سایت شما در آن باشد را نبینید. گوگل غالبا بر اساس رفتار کاربران، در نوع نتایجی که نمایش می دهد تغییراتی ایجاد کرده است.
به عنوان مثال اگر به طور ناگهانی یک موضوعی ترند شود و میزان جستجو در مورد آن افزایش یابد، گوگل ممکن است ابتدا نتایج جدیدتر را نمایش دهد و نتایج قدیمی را به سمت پایین سوق دهد. اگر محتوای شما در دسته دوم قرار بگیرد، در رنکینگ خود ضرر خواهید دید.
برای اینکه از ترندهای روز دنیا عقب نمانید، بهتر است مدام Google Trends را چک کنید تا اگر تغییراتی در حال اتفاق افتادن است، شما زودتر از آنها با خبر شوید.
7. تغییرات UX در گوگل
گوگل گاهی اوقات UX صفحات جستجو را با روش هایی که کلیک ها را از بین می برد تغییر می دهد. شاید یک اسنیپت برجسته با یک نتیجه جستجوی کلیدی همزمان در یک صفحه قرار بگیرند و ترافیک را به سمت دومی هدایت کند. همچنین شاید برخی از آزمایشات جستجو بر میزان کلیک تاثیر گذاشته باشد.
8. اختلاف مکان جغرافیایی
رنکینگ شما بسته به مکانی که جستجو انجام شده متفاوت خواهد بود. اگر رنکینگ خود را در یک منطقه جغرافیایی بررسی کنید، باید در چندین منطقه دیگر نیز آنها را بررسی کنید تا درک دقیق تری از رنکینگ خود داشته باشید.
آیا توجه کرده اید که نتایجی که برای یک جستجوی خاص می گیرید می تواند کاملا متفاوت از شخص دیگری باشد که همان جستجو را انجام می دهد ؟
همچنین اگر هنگام ورود به سیستم حساب گوگل خود جستجو کنید و پس از خروج از سیستم جستجو را تکرار کنید، نتایج متفاوتی خواهید گرفت.
دلیل این امر این است که گوگل قبل از آوردن نتایج جستجوی شما، سایت هایی را که قبلا بازدید کرده اید، محل استقرار و حتی دستگاهی را که برای ورود به سایت از آن استفاده می کنید را مورد بررسی قرار می دهد.
9. بهبود رقبا
این امکان وجود دارد که شما همه ی کارهایی که نیاز است را به طور کامل و درست انجام می دهید اما همچنان ترافیک خود را از دست می دهید و در رنکینگ افت می کنید. یک دلیل برای این مسئله ممکن است وجود داشته باشد و آن این است که رقبایتان بهتر از شما کار می کنند.
با تجزیه و تحلیل و نظارت بر فعالیت های شبکه های اجتماعی، استراتژی های لینک بیلدینگ و بازاریابی محتوا، رقبایتان را زیر نظر داشته باشید. می توانید از ابزارهایی مانند Wayback، Machine یا Versionista استفاده کنید تا ببینید رقبای شما چه تغییراتی را روی سایت خود اعمال کرده اند که مفید بوده است.
همچنین می توانید از ابزارهای بک لینک استفاده کنید تا ببینید آنها در این مورد چه کارهایی کرده اند، ممکن است یک کمپین برای سئو راه اندازی کرده باشند.
هنگامی که فهمیدید که رقبایتان چه کارهایی انجام داده اند، برای اینکه از آنها پیشی بگیرید، باید تغییرات مشابه انجام دهید، فقط فراموش نکنید که آن تغییرات را از رقبایتان بهتر انجام دهید !
10. سرعت صفحه
سرعت بارگذاری محتوای صفحات شما، نه تنها بر رنکینگ سایت شما، بلکه بر تجربه کاربری بازدیدکنندگان وب سایت شما، تاثیر می گذارد. وقتی لود صفحات شما بیش از چیزی که نیاز است طول بکشد، bounce rates یا همان نرخ پرش سایت شما نیز بالا می رود. چرا که بازدیدکنندگان حوصله ی انتظار کشیدن بیش از حد برای یک وب سایت را ندارند.
برای بررسی سرعت صفحه خود، سعی کنید از ابزار جدید و بهبود یافته PageSpeed Google استفاده کنید. صفحات سایت بسته به سرعت لود شدنشان، سریع، آهسته و متوسط رتبه بندی می شوند.
11. مشکلات سرور
اگر سایت شما با مشکلات سرور روبرو شود، بلافاصله برای Googlebot گزارشی ارائه می شود. پس بسیار مهم است که هر گونه مشکل سرور را به سرعت حل کنید.
در گزارش های سرور خود به دنبال خطاها بگردید و ابزار Fetch and Render tool گوگل هم استفاده کنید تا ببینید سایت شما چگونه رندر گرفته می شود و روبات های گوگل چگونه URL های شما را ایندکس می کنند.
12. سایر Web Vital ها
گوگل گفته است که سایر سیگنال های UX و Web Vitals، مانند تغییر آرایش تجمعی، می توانند نحوه رنکینگ سایت شما را تغییر دهند.
پس این موارد را حتما بررسی کنید :
- تجربه کاربری (user experience) در صفحات سایت شما چگونه است ؟
- آیا طرح صفحات خیلی تغییر می کنند؟
- آیا تبلیغات زیادی به کاربران نمایش داده می شوند ؟
13. پیمایش داخلی (Internal Navigation)
منوی وب سایت شما به بازدیدکنندگانتان می گوید که از کجا و چه چیزی را می توانند در سایت شما پیدا کنند.
سعی کنید برای منوی سایت خود ساختاری ساده و با دو یا حداکثر سه سطح زیر منو داشته باشید. اگر بازدیدکنندگان شما، برای یافتن آنچه که به دنبال آن هستند بارها و بارها روی منو کلیک کنند، ممکن است سایت شما را ترک کنند.
ممکن است موتورهای جستجو خزیدن (crawling) محتواهای مدفون شده در سایت شما را متوقف کنند. این به نوبه خود باعث پایین آمدن رتبه شما می شود و باعث می شود ترافیک کمتری به مطالب مهم شما هدایت شود.
استراتژی لینک های داخلی نه تنها بخشی از بهینه سازی جستجوی خوب هستند، بلکه برای سایر استراتژی های حفظ مشتری شما نیز مهم هستند.
ساده و منطقی ساختن لینک های داخلی و ناوبری، حفظ مشتری را بهبود می بخشد و سایر معیارهای رنکینگ مانند میزان حضور بازدیدکننده در سایت را افزایش می دهد. استفاده از لینک های داخلی غنی از کلمات کلیدی به موتوهای جستو کمک می کند تا به سرعت بتوانند تشخیص دهند که سایت شما مناسب درخواست های ارسالی هست یا نه.
14. پنالتی لینک های بی کیفیت
همه لینک ها برابر نیستند. اگر از استراتژی لینک بیلدینگ مخاطره آمیز، مانند روش های اسپم یا منسوخ استفاده کنید، گوگل سایت شما را پنالتی می کند.
گوگل آنچه را به عنوان لینک بی کیفیت قلمداد می کند را در بند اول بخش راهنمای کنسول جستجوی خود با نام Link Schemes به روشنی بیان می کند :
هر لینکی که برای دستکاری PageRang یا رتبه بندی یک سایت در نتایج جستجوی گوگل در نظر گرفته شده باشد، ممکن است بخشی از نقض دستورالعمل های گوگل باشد. این شامل هر رفتاری است که لینک های سایت شما یا لینک های خروجی سایت شما را دستکاری می کند.
اگر قصد لینک بیلدینگ دارید وقت بگذارید و یک استراتژی ساخت لینک با کیفیت بالا ایجاد کنید تا از مجازات شدن توسط گوگل جلوگیری کنید و ترافیک جستجوی ارگانیک خود را افزایش دهید.
چند پیشنهاد برای ایجاد لینک های خوب برای سایت :
- لینک های خراب خود را با سخت لینک های جدید و ارزشمند برطرف کنید.
- از PR استفاده کنید تا در محتوای آنلاین یا یک مقاله خبری به سایت شما استناد شود.
- محتوای استثنایی بنویسید و آن را به شدت در شبکه های اجتماعی تبلیغ کنید تا مردم آن را پیدا کنند.
15. تغییرات اخیر و طراحی مجدد وب سایت
اگر تصمیم دارید وب سایت خود را از نو طراحی کنید، سخت ترین چیزی که در این بین وجود دارد از دست دادن بازدید و رتبه بندی ای است که برای آن سخت تلاش کرده اید.
برخی از مراحل خاصی که می توانید برای جلوگیری از صدمه رسیدن و حتی کمک به رنکینگ سایتتان انجام دهید عبارتند از :
- اطمینان حاصل کنید که تمام ریدایرکت های 301 به درستی انجام شده اند.
- ساختار لینک های ورودی خود را بررسی کنید تا مطمئن شوید در سایت جدید شما به درستی کار می کنند.
- قبل از راه اندازی وب سایت جدید خود، برخی از گزارش های اندازه گیری پایه مانند rank tracker، site audit، ترافیک و URL mapping.
اگر مواردی که ذکر کردیم را با دقت انجام دهید و هیچ مشکلی در آنها وجود نداشته باشد، نه تنها باعث افت رتبه و بازدید شما نمی شوند، بلکه باعث پیشرفت سئوی سایت شما خواهند شد.
16. مسائل فنی ساده
این مسئله مربوط به سئو است که بر نحوه خریدن و ایندکس محتوای شما توسط موتورهای جستجو تاثیر می گذارد.
اگر رایج ترین مسائل سئو که احتمالا قبلا آنها را مطالعه کرده اید را نتوانید در سایت خود پیاده سازی کنید، مشکل ساز خواهد بود. مسائل فنی سئو، ممکن است باعث برخی از مشکلات اساسی در وب سایت شما شوند که منجر به توقف رنکینگ شما خواهند شد.
17. Server Overload
اگر سرور شما تنظیمات پیشرفته نداشته باشد یا برای افزایش ناگهانی ترافیک آماده نشده باشد، ممکن است در مواقع خاص خراب شود و سایت شما از دسترس خارج شود. این مسئله در مورد هاست های اشتراکی بیشتر وجود دارد، چرا که ممکن است اشخاص دیگری که در همان سرور شما حضور دارند، از منابع سرور به طور ناگهانی بیشتر استفاده کنند و منجر به از دسترس خارج شدن وب سایت شما شود.
ممکن است پس از تبلیغاتی که انجام داده اید، محدوده ی پهنای باند سایت شما پُر شود و سایت شما از دسترس خارج شود. بدترین اتفاق برای صاحبان وب سایت ها این است که پس از تبلیغات و هجوم کاربران به وب سایتشان، از دسترس خارج شوند و همه ی هزینه های تبلیغاتشان از بین رود.
اگر سرور شما به این دلایلی که گفتیم بیش از حد از دسترس خارج شود، حتما در رنکینگ شما در موتورهای جستجو تاثیر گذار خواهد بود.
18. اطلاعات متا
از اطلاعات متا یا برچسب های متا، برای این استفاده می شود تا به موتورهای جستجو بگویید که سایت شما چه کاری می کند و چه اطلاعاتی را در اختیار کاربران قرار می دهد.
یکی از مهمترین انواع متا دیتا که به بالا بردن رتبه بندی سئوی شما کمک می کند، تگ عنوان مطالب است. انواع دیگر اطلاعات متا که می توانند به رتبه بندی وب سایت شما کمک کنند، عنوان ها و توضیحات متا هستند.
پس فراموش نکنید هنگامی که قصد تولید محتوا و انتشار پست در سایت خود دارید، حتما از تگ های عنوان و متا تگ های اختصاصی برای هر مطلب استفاده کنید و مراقب باشید تا این موارد با سایر پست های شما یکسان نباشد. چرا که اگر از یک عنوان و متاتگ برای چندین صفحه استفاده کنید، نه تنها کاربران خود را گیج می کنید، بلکه در نهایت در نتایج جستجوی گوگل باید با خودتان رقابت کنید !
19. منبع ترافیک
ترافیک وب سایت شما نه تنها شامل تعداد بازدید از سایت شما، بلکه تعداد صفحات کلیک شده و مدت زمان صرف شده در هر صفحه است.
ترافیک یک سایت می تواند از چندین منبع باشد، از جمله :
- ایمیل مارکتینگ
- مراجعات
- ترافیک مستقیم
- جستجوی ارگانیک
- جستجو با تبلیغات کلیکی
- شبکه های اجتماعی
حال فکر می کنید کدام یک بهتر است ؟ پاسخ این است که هر کدام از این منابع که بیشترین میزان تعامل، کمترین نرخ پرش (bounce rate) و بیشترین میزان تبدیل را ایجاد می کند.
ترافیک مستقیم زمانی اتفاق می افتد که شخصی URL شما را در نوار آدرس مرورگر خود تایپ کند. این مسئله ممکن است برای رنکینگ سایت خیلی مهم نباشد، اما مهم است، چرا که :
- بازدیدکنندگان ترجیح می دهند به سایت شما بازگردند، زیرا آنها از قبل شما را می شناسند و آنچه که شما ارائه می دهید را دوست دارند.
- شما قبلا در شغل خود، به عنوان یک متخصص شناخته شده اید، بنابراین بازدیدکنندگان مستقیما به سایت شما می آیند چرا که برند شما را می شناسند.
- ترافیک مستقیم تحت تاثیر شبکه های اجتماعی یا تغییرات گوگل قرار نمی گیرد و به عنوان منبع مستقل بازدیدکنندگان عمل می کند.
می توانید آمار ترافیک مستقیم خود را در داشبود Google Analytics خود مشاهده کنید. اگر می خواهید میزان بازدید مستقیم خود را افزایش دهید، تمرکز خود را بر داشتن یک برند محبوب و به یاد ماندنی بگذارید.
همچنین پیشنهاد می کنیم که بطور مداوم به بازدیدکنندگان سایت خود مشاوره تخصصی ارائه دهید و به آنها نشان دهید که در کار خود متخصص هستید.
20. زمان حضور در سایت
تعامل کاربر می تواند بر رنکینگ جستجوی شما تاثیر بگذارد. بانس ریت (Bounce rate) و میانگین زمان صرف شده در صفحات سایت شما، دو معیاری است که می توانید به راحتی در گوگل آنالیتیکس آنها را مشاهده نمایید.
این معیارها یک عامل رنکینگ مستقیم نیستند، اما نشان می دهد که آیا کاربران از ورود به سایت شما لذت می برند یا خیر. البته این را هم فراموش نکنید که گوگل هم ترجیح می دهد که کاربران بیشتر در صفحات شما حضور داشته باشند، چرا که هر چقدر میزان زمان یک کاربر در یک صفحه محتوایی بیشتر باشد، یعنی آن مطلب با ارزش است و ارزش خوانده شدن را دارد.
21. محتوای تکراری
برخلاف چیزی که همه فکر می کنند، اگر شما یک محتوای تکراری در سایتتان داشته باشید مورد مجازات و پنالتی شدن گوگل قرار نمی گیرید. چرا که این مورد را گوگل همیشه یک کار فریبنده و مخرب تلقی نمی کند و باعث افت رنکینگ شما در نتایج جستجو هم نمی شود.
در واقع زمانی که محتوا برای دستکاری رنکینگ و افزایش بازدید، به طور واضح و به عمد تکرار می شود سایت شما جریمه خواهد شد.
پیشنهاد می کنیم به دقت صفحات سایتتان را چک کنید، تا حتی به صورت غیر عمدی هم مطالب تکراری نداشته باشید. همانطور که می دانید اگر مورد مجازات گوگل قرار بگیرید، علاوه بر آسیب دیدن رنکینگ، ممکن است صفحات ایندکس شده ی شما به طور کامل از جستجوهای گوگل حذف شوند و دیگر هم قابل ایندکس نباشند. پس بهتر است خیلی به این مورد توجه کنید.
22. از تکنیک های قدیمی Clickbait استفاده می کنید.
برخی از راه های ورود کاربران به سایت شما ( مانند دایرکتوری ها ) هنوز هم قابل استفاده هستند، اما ممکن است بسیاری از کاربران دیگر وارد این دایرکتوری ها نشوند و حضور در دایرکتوری ها را یک کار قدیمی بدانند.
مواردی که در زیر نوشته ایم هم در این راستا حتما بخوانید :
- آیا عناوین مطالب شما، آنچه در صفحه است را به درستی توصیف می کنند ؟
- آیا از حیله هایی مانند “حدس می زنید در صفحه ی بعد چه اتفاقی میفتد ؟ ” پرهیز می کنید ؟
- آیا توضیحات متای مطالب شما، باعث می شود افراد روی لینک سایت شما کلیک کنند یا آنها را از خود دور می کنید ؟
از رنکینگ و ترافیک جستجوی با ارزش سایت خود محافظت کنید.
هیچ میانبر بی خطری برای افزایش بازدید وب سایت شما وجود ندارد.
اگر می خواهید در موتورهای جستجو حضور بیشتری داشته باشید و بیشتر دیده شوید، باید وقت و انرژی خودتان را صرف وب سایتتان کنید.
سعی نکنید از طریق استراتژی های متمایز میانبر استفاده کنید، در غیر این صورت ممکن است عواقب منفی رنکینگ جستجوی ضعیف و از دست رفتن ترافیک را متحمل شوید.
منبع مطلب : 22 Possible Reasons Why Your Site Traffic Dropped نوشته شده توسط Loren Baker ترجمه و اصلاح توسط روشا وب